MENU

HAPJE

AQUA’s aant wachten om iets t’ eten bij den apero : tabouleh met granaatappel en tuinkruiden.

VOORGERECHT

AQUA’s al aan ‘t hopen op makreel  Gepekelde makreel met yoghurt sorbet en komkommer-radijsjes salsa. Bieslookmayonaise, frisse jus van groene kruiden en tapioca-kroepoek. Salicornia Cress en granny smith.

AQUA’s aan ‘t denken aan Tartaar: van Iers rund met crème van zwarte olijfjes en een espuma van tomaat. Krokantje van spek en pousseblett met brood.

HOOFDGERECHT

Koolvishaasje met gemarineerde venkel in lichte jus van champagne, fantasie van scheermesje met mierikswortelparels, viseitjes en fris groen. Aardappelmousseline, groene asperge met emulsie van peultjes, croutons en spekpoeder.

Stoofpot van rundsschenkel met oude geuze, graanmosterd en chorizocrème. Syrha blaadjes, snijboonrolletje, gebakken krieltjes, tagliatelle van daikon en een crumble van peperkoek en pistache.

Gelakt buikspek (18 uur langzaam gegaard). Zalfje van jonge erwten, rösti, gepekelde wortel, gepofte quinoa, gebakken zuurdesembrood en cress. Bloemkoolzalfje en aardappelen kubusjes.

Vegetarische ramen (udon) met kort gemarineerde tofu. Oesterzwammen en shiitake, paksoi en jonge uitjes. Trio van sushi met gemarineerde pompoen, avocado en komkommer.

KINDERMENU

AQUA’s onze kadee vergeten: Kaaskroketje – Balletjes in tomatensaus met puree – Mini frisco

DESSERT

m’AQUAliteits kaas: Kaasdegustatie van Normandische Camembert, Bleu danois, Comté en Boer’n Trots. Met oorlogsbrood en een Mechels Potverdommeke. Randanimatie van gebrande noten, Belgische kalina en professor Aberson druiven. Confijt van vijgen en een glaasje port.

m’AQUA’s zo zot van chocolate

rood d’AQUA’s

 

BESTEL NU JE TAKE-AWAY