Chiro Don Bosco Presenteert

AI 't Etentje

Zaterdag 23/03 vanaf 17u en Zondag 24/03 vanaf 11u

Onze hoofd sponsors

Wie zijn wij?

Hallo, wij zijn chiro Don Bosco.

Onze chiro bestaat uit 5 verschillende afdelingen, ingedeeld volgens leeftijd. Met die afdeling doen we de zotste dingen! Naast ravotten, spelen we de gekste spelletjes, maar we knutselen ook soms, of we trekken het bos of de stad in.

Ontdek meer over ons op onze website!

Onze kanalen

Chiro Don Bosco

Etentje

Onze sponsors

Waarom 't Etentje?

Dit jaar is ‘t Etentje meer dan een gewone kas-activiteit om ons jaar en het kamp betaalbaar te houden voor onze leden. Het is een sleutelmoment voor de toekomst van Chiro Don Bosco. We staan voor een grote uitdaging: vanwege bouwprojecten in de buurt moeten we drie keer verhuizen, wat aanzienlijke kosten met zich meebrengt (zo zijn we vorig jaar al verhuisd naar onze huidige locatie in het Oase centrum). Daarom is jullie steun tijdens het etentje dit jaar belangrijker dan ooit. Kom genieten van een heerlijke maaltijd, of bestel een take-away, en help ons deze moeilijke periode te doorstaan. 

Samen zorgen we ervoor dat Chiro Don Bosco nog lang mooie jaren tegemoet gaat!

Het Thema van dit Jaar: AI 't Etentje!

Dit jaar pakken we het anders aan voor ons etentje – we gaan high-tech met het thema “AI ‘t Etentje”! Stel je voor: een computer die ons helpt om alles te regelen. We hebben alle info van onze vorige etentjes verzameld en hiermee een slimme AI gecreëerd. Deze AI is als een superhulp die ons advies geeft over alles, van het perfecte menu tot de aankleding van de zaal. Het is alsof we een futuristische chef-kok en eventplanner in één hebben! Maak je klaar voor een etentje zoals je nog nooit hebt meegemaakt, met verrassingen en slimme snufjes die het feest nog leuker maken. Kom en zie hoe de toekomst van Chiro Don Bosco eruitziet – met een beetje hulp van onze eigen AI!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Doorgaan met winkelen